مقاله رمز نگاری Cryptography
چکیده: هنر رمز نگاری از قدیم الایام مورد علاقه انسان بوده است. با پیشرفت های علمی در قرن بیستم و توسعه و ساخت وسایل الکترونیکی پیچیده و سریع العمل، هنر رمزنگاری به صورت علم رمزنگاری درآمده است و این علم در برگیرنده زمینه های مختلف علمی مانند تئوری اطلاعات، تئوری اعداد، آمار، الکترونیک و ... می باشد. علم رمزنگاری در طی جنگ ها میان ملل مختلف عامل مهمی در پیروزی برخی از این ملل بوده است.
...
مقاله سیستم DSL و جایگاه آن در ایران
چکیده: بی شک می توان علت اصلی پیشرفت در زمینه اینترنت بسیاری از کشور های گرفتار در بحران جنوب شرقی آسیا را می توان به سریعتر پیوستن آنها به سیستم های انتقال سریع اطلاعات از طریق خطوط تلفن معمولی دانست .
...
مجموعه نمونه سوالات مهارت های هفتگانه ICDL
بیش از 15000 نمونه سوال از مهارت های هفتگانه (ICDL)
نمونه سوالاتی که قبلا آموزش کامل آن را در سایت قرار دادم بیش از 2000 سوال از هر دوره به صورت کاملا ساده و به زبان فارسی
نمونه سوالات 7 مهارت عبارتند از:
نمونه سوالات این 7 مهارت خیلی کم پیدا میشه
هزینه این مجموعه 3000 تومان
فرمت فایل ها : pdf
فرمت فشرده سازی شده : zip
گردآوری : علی همتی
آموزش مهارت های هفتگانه ICDL
مجموعه بزرگ icdl
آموزشی که در این زمانه از نون شب هم واجب تر شده آموزش کامل مهارت های هفتگانه به صورت کاملا ساده و به زبان فارسی
7 مهارت عبارتند از:
هزینه ی نمونه ی کتاب در کتاب فروشی ها حدود 20 هزار تومان
هزینه این مجموعه 3000 تومان
فرمت فایل ها : pdf فرمت فشرده سازی شده : zip
گردآوری : علی همتی
استاندارد شبکه های محلی بی سیم
چکیده: امروزه با بهبود عملکرد، کارایی و عوامل امنیتی، شبکههای بیسیم به شکل قابل توجهی در حال رشد و گسترش هستند و استاندارد IEEE 802.11 استاندارد بنیادی است که شبکههای بیسیم بر مبنای آن طراحی و پیاده سازی میشوند. در ماه ژوئن سال ۱۹۹۷ انجمن مهندسان برق و الکترونیک (IEEE) استاندارد IEEE 802.11-1997 را به عنوان اولین استانداردِ شبکههای محلی بیسیم منتشر ساخت. این استاندارد در سال ۱۹۹۹ مجدداً بازنگری شد و نگارش روز آمد شده آن تحت عنوان IEEE 802.11-1999 منتشر شد. استاندارد جاری شبکههای محلی بیسیم یا همانIEEE 802.11 تحت عنوان ISO/IEC 802.11-1999، توسط سازمان استاندارد سازی بینالمللی (ISO) و مؤسسه استانداردهای ملی آمریکا (ANSI) پذیرفته شده است. تکمیل این استاندارد در سال ۱۹۹۷، شکل گیری و پیدایش شبکه سازی محلی بیسیم و مبتنی بر استاندارد را به دنبال داشت. استاندارد ۱۹۹۷، پهنای باند ۲Mbps را تعریف میکند با این ویژگی که در شرایط نامساعد و محیطهای دارای اغتشاش (نویز) این پهنای باند میتواند به مقدار ۱Mbps کاهش یابد. روش تلفیق یا مدولاسیون در این پهنای باند روش DSSS است. بر اساس این استاندارد پهنای باند ۱ Mbps با استفاده از روش مدولاسیون FHSS نیز قابل دستیابی است و در محیطهای عاری از اغتشاش (نویز) پهنای باند ۲ Mbpsنیز قابل استفاده است. هر دو روش مدولاسیون در محدوده باند رادیویی ۲٫۴ GHz عمل میکنند. یکی از نکات جالب توجه در خصوص این استاندارد استفاده از رسانه مادون قرمز علاوه بر مدولاسیونهای رادیویی DSSS و FHSS به عنوان رسانه انتقال است. ولی کاربرد این رسانه با توجه به محدودیت حوزه عملیاتی آن نسبتاً محدود و نادر است.
...
مقاله درباره فرآیند های امنیت اطلاعات
چکیده: ظاهرا در زمان سنجش خطر میزان پرسشها بسیار بیش از پاسخهاست اگر بتوان این خطرها را بر حسب ارزش مالی تعیین کرد این فرآیند بسیار ساده تر خواهد بود اما واقعیت چیز دیگری و اینکار عملا ممکن نیست بنابراین باید از اطلاعات موجود در جهت سنجش خطر بهره جست برای هر خطر خلاصه ای از بهترین ، بدترین و محکمترین وضعیت تهیه کنید سپس برای هر معیار خطر (پول،زمان،منابع،شهرت و زیان تجاری) میزان آسیب هر وضعیت را مشخص کنید شرح کار خود را بر اساس این معیارها تنظیم کنید
فهرست :
...
مقاله درباره امضا الکترونیکی
فهرست:
...
مقاله کامل درباره اینترنت
چکیده: اینترنت، در ساده ترین تعریف، عبارتست از کامپیوترهایی که در سراسر دنیا به هم متصل هستند، شبکه ای که این کامپیوترها را به یکدیگر متصل می سازد، و متدهای انتقال اطلاعات روی این شبکه. منشاء اینترنت را می توان در سالهای جنگ سرد یافت، زمانی که احتمال شروع یک جنگ هسته ای بین ایالات متحده و اتحاد جماهیر شوروی کاملا وجود داشت. در آن سالها وزارت دفاع آمریکا بدنبال یک سیستم مخابراتی بود که بتواند حتی در مقابل ضربات یک جنگ اتمی دوام آورد و از هم نپاشد...
مقاله ای کاملا مناسب جهت ارائه دانشجویی
...
پایان نامه wifi
عنوان : شبکه های بی سیم Wi-Fi
چکیده: شبكه هاي محلي (LAN ) براي خانه و محيط كار مي توانند به دو صورت كابلي (Wired ) يا بي سيم (Wireless ) طراحي گردند . درابتدا اين شبكه ها به روش كابلي با استفاده از تكنولوژي Ethernet طراحي مي شدند اما اكنون با روند رو به افزايش استفاده از شبكه هاي بي سيم با تكنولوژي Wi-Fi مواجه هستيم .
در شبكه هاي كابلي (كه در حال حاضر بيشتر با توپولوژي ستاره اي بكار مي روند ) بايستي از محل هر ايستگاه كاري تا دستگاه توزيع كننده (هاب يا سوئيچ ) به صورت مستقل كابل كشي صورت پذيرد(طول كابل ازنوع CAT5 نبايستي 100 متر بيشتر باشد در غير اينصورت از فيبر نوري استفاده ميگردد) كه تجهيزات بكار رفته از دونوع غير فعال (Passive ) مانند كابل ، پريز، داكت ، پچ پنل و.......... . و فعال (Active )مانند هاب ،سوئيچ ،روتر ، كارت شبكه و........... هستند .
...
مقاله درباره تجارت الكترونيك در روسيه ( قانون تجارت الکترونیک روسیه )
چکیده: رشد سریع تجارت الکترونیکی جهانی و تاثیر آن بر جامعه و اقتصاد در روسیه را باید از طریق همتیهای نظارتی، و سیاستگذار مورد بررسی قرار داد. روسیه می تواند منافع فراوانی را در بازار سالم و مستحکم تجارت الکترونیک کسب نماید، رشد کلیه اشکال تجاری به دسترسی به بازارهای صادراتی، به کارگیری جمعیت آموزش دیده، دسترسی به سرمایه و درآمد افزایش یافته مالیاتی از طریق بهره گیری از پرداختهای الکترونیکی می باشد. اگر چه برای درک این منابع، موانع کاربرد موثر تجارت الکترونیک در روسیه باید برداشته شده، موارد مبهم مشخص شده واز همه مهتمر، نباید، موانع جدیدی ایجاد گردد. اعضای هیات امریکایی تجارت در روسیه (Amecham) به همکاری هیات روسی تجارت و صنعت (RCCI)، اظهار داشتند که مقامات روسی برای درک کامل تاثیرات مثبت تجارت الکترونیک درتجارت، سرمایه گذار و بازرگانی باید: - تصویب قانون امضای الکترونیکی که بر تکنولوژی خاصی متکی نباشد. صدور مجوز امضای الکترونیکی باید داوطلبانه بوده و از طریق صنعتی برای ارتقای نوآروی تنظیم گردد. - حذف یا کاهش قوانین، مقررات و دستورالعمل هایی که نیازمند بهره گیری از سند مکتوب برای تصویب یا مثبت مبادلات هستند.
مقاله ای کاملا مناسب جهت ارائه دانشجویی
...
چکیده: ارتباطات بین رایانه ها بخش عمده و مهم در صنعت محاسباتی PCبه شمار می روند. به کمک وب جهانی WWW هیچ کاربر رایانه ای در دنیا تنها و جداافتاده نیست. با استفاده از یک مودم یا فناوری BroadBand تقریبا می توان همه PCها را به رایانه های دیگر وصل کرد تا بدین وسیله رایانه ها قادر باشند پرونده ها را به اشتراک بگذارند. پیام الکترونیکی ارسال و دریافت کنند و به اینترنت دسترسی داشته باشند. در این قسمت فناوری های مختلفی بررسی خواهد شد که شما می توانید آنها را برای تسفاده از PCخود و دنیای اطراف آن به کار گیرید.
مقاله ای کامل در مورد مودم ها و مناسب جهت ارائه دانشجویی
...
گزارش کارآموزی رشته کامپیوتر پیرامون شبکه
چکیده: اساسا یک شبکه کامپیوتری شامل دو یا بیش از دو کامپیوتر وابزارهای جانبی مثل چاپگرها، اسکنرها ومانند اینها هستند که بطور مستقیم به منظور استفاده مشترک از سخت افزار ونرم افزار، منابع اطلاعاتی ابزارهای متصل ایجاده شده است توجه داشته باشید که به تمامی تجهیزات سخت افزاری ونرم افزاری موجود در شبکه منبع1(Source) گویند. در این تشریک مساعی با توجه به نوع پیکربندی کامپیوتر، هر کامپیوتر کاربر می تواند در آن واحد منابع خود را اعم از ابزارها وداده ها با کامپیوترهای دیگر همزمان بهره ببرد.
فهرست:
...
پروژه اسکنر ip در شبکه سی شارپ
در این پروژه میتوانید در رنج ای پی مشخص شده از جانب خود به جستجو در شبکه بپردازید و آیپی های موجود راپیدا کنید.
یک پروژه کامل جهت ارائه دانشجویی و استفاده شخصی
پایگاه داده در اصل مجموعهای سازمان یافته از اطلاعات است.این واژه از دانش رایانه سرچشمه میگیرد، اما کاربرد وسیع و عمومی نیز دارد، این وسعت به اندازهای است که مرکز اروپایی پایگاه داده (که تعاریف خردمندانهای برای پایگاه داده ایجاد میکند) شامل تعاریف غیر الکترونیکی برای پایگاه داده میباشد.
در این نوشتار به کاربردهای تکنیکی برای این اصطلاح محدود میشود. یک تعریف ممکن این است که: پایگاه داده مجموعهای از رکوردهای ذخیره شده در رایانه با یک روش سیستماتیک (اصولی) مثل یک برنامه رایانهای است که میتواند به سوالات کاربر پاسخ دهد. برای ذخیره و بازیابی بهتر، هر رکورد معمولاً به صورت مجموعهای از اجزای دادهای یا رویدادها سازماندهی میگردد. بخشهای بازیابی شده در هر پرسش به اطلاعاتی تبدیل میشود که برای اتخاذ یک تصمیم کاربرد دارد. برنامه رایانهای که برای مدیریت و پرسش و پاسخ بین پایگاههای دادهای استفاده میشود را مدیر سیستم پایگاه دادهای یا به اختصار (DBMS) مینامیم. خصوصیات و طراحی سیستمهای پایگاه دادهای در علم اطلاعات مطالعه میشود.
...
آموزش اینترنت و راهنماي استفاده از (SME) دفاتر کار مجازي با تشکر از آقاي مهندس حیدري (شرکت شهرکهاي صنعتی ایلام) که جزوه حاضر را جهت استفاده علاقمندان ویرایش نموده اند.
...
یک پاورپوینت برای ارائه سمینار تحقیق در مورد ADSL
چکیده: ADSL مخفف Asymmetric Digital Subscriber Line به معناي خط اشتراك ديجيتال نامتقارن ( سرعت ارسال داده در ثانیه کمتر از دریافت اطلاعات است) میباشد .
...
این پروژه در مورد شهر الکترونیک و زمینه پیدایش آن هست. که در دومین کنفرانس بین المللی شهرداری الکترونیک ارائه شد.
چکیده: با توجه به عصر حاضر ونیاز غیر قا بل انکارانسان امروز به تکنولوژی، بررسی یک اجتماع الکترونیکی می تواند نقطه عطفی در خصوص مطالعه و شناخت استفاده از تکنولوژی در یک شهر باشد. در اين مجتمع هاي زيستي ارتباطات و فعاليت هاي متداول حقيقي و واقعي عمدتاً مجازي مي شوند. بر اساس این امر فرم ها و فضاها نيز قالب هاي هندسي ادراکي و مفهومي جديدی پيدا مي کنند. از جمله ارکان این اجتماع روش های رساندن پیام از کاربری به دیگری از موارد مهم محسوب می گردد، در این صورت زیر ساختهای این مجتمع زیستی مجازی خود می تواند به عنوان ارکان اصلی انتقال ،مورد مطالعه قرار گیرد، در این اثنا زیر ساختهای مخابراتی به عنوان رکن اصلی ایجاد ارتباط و شکل گیری یک شهر الکترونیک از اهمیت خاصی برخوردار است. ...
چکیده مقاله: Ajax مخفف کلمه Asynchronous JavaScript And XML است به معنی ترکیب نامتقارن جاو اسکریپت و XML در تراکنش های همگام . در حقیقت ای جکس تکنولوژی جدیدی نیست ، بلکه فقط تکنیک های شناخته شده برنامه نویسی وب را به وب این امگونه ای غیر معمول ترکیب می نماید تا به برنامه نویسان کان را بدهد که برنامه های وب را به صورت جذابتر از آن چیزی که به صورت معمول رواج دارد ، تولید کنند.
در برنامه های Application انتظار داریم ، عملیاتی را که انجام میدهیم ، فورا تولید و نمایش داده شود ، بدون آنکه منتظر باشیم تا کل صفحه نمایش برنامه دوباره تولید شود. اینگونه عملیات در برنامه های تحت وب بسیار کم در دسترس بوده است .
فهرست:
...
دانلود پایان نامه وایمکس و ویژگی های آن
چکیده پروژه: وایمکس یکی از جدید ترین فناوری ها در حوزه ی ارتباطات محسوب می شود که در سال 2001 میلادی، با هدف انتقال داده به صورت بی سیم معرفی شده و فن آوری آن شباهت های زیادی به ارتباطات WiFi (شبکه بیسیم رایج در شرکتها و خانهها) دارد اما هم سرعت انتقال و هم گستره آن از وای فای بیش تر است. مدت ها بود که شبکه های سیمی، دنیای مخابرات را زیر سلطه داشتند. دولت ها، تولید کنندگان و اپراتورها مجبور بودند تا هزینه سنگین سیم کشی را تا آخرین کاربر در دورترین نقطه متحمل شوند. بی شک راه اندازی اولین شبکه های بی سیم، تحولی بزرگ در صنعت مخابرات بود و درهای تازه ای را پیش روی مهندسان و تولید کنندگان گشود. با گذشت زمان روز به روز بر قابلیت های فن آوری های بی سیم افزوده شد تا امروز که حجم عظیمی از اطلاعات، صورت و تصویر را می توان در کسری از ثانیه به دورترین نقاط ارسال کرد. متخصصین و مهندسین، آینده صنعت بی سیم را بسیار روشن می دانند و امیدوارند روزی بتوانند تمام نیازهای کاربران را در همه ابعاد پاسخ گویند.
فهرست:
...